Onze reportages:

Huwelijksreportage:

Vooraf nemen wij de dag gezamenlijk door zodat we niet voor verassingen komen te staan. U kunt u wensen kenbaar maken, ik houd daar vervolgens op de dag rekening mee.
Doordat ik met professionele apparatuur film zult u merken dat ik bijna geen licht nodig heb tijdens de avond waardoor u mijn aanwezigheid nauwelijks zult opmerken. Onze huwelijksreportage is een registratie van de dag vanaf de ochtend tot in de late uurtjes. De uiteindelijke dvd van de gehele dag zal
1 ½  tot 2 ½ uur duren afhankelijk van de invulling van de dag. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen de dag of alleen de avond te laten filmen. De opgenomen beelden worden professioneel gemonteerd en gebrand op dvd. Op de dvd komt een scène uit de film als achtergrond waarop de titel wordt afgedrukt. De hoes wordt eveneens voorzien van enkele beelden uit de film.

25-jarig huwelijk:

De Avond wordt vooraf doorgesproken zodat ik weet wat er eventueel gaat gebeuren die avond zoals voordrachten of optredens door familie of vrienden.
Ook deze dvd zal bedrukt worden met een scène uit de film.
De beelden zullen afwisselend zijn dus niet 20 minuten dansen achter elkaar
Want dan wordt het saai om naar te kijken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De uiteindelijke dvd zal afhankelijk van de invulling van de avond ongeveer 1 ½ uur duren.

>